căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Work in progress…

Cum am mai spus, imi place Ikea. Imi place pentru ca sunt inventivi fara a face rabat de la calitate, te inspira iar preturile (daca mai prinzi si o reducere) nu sunt deloc exagerate.
In ultima mea incursiune in universul Ikea am vazut o lenjerie de pat care m-a cucerit. Alba, simpla cu o nota de eleganta, o dantela discreta.

ikea1
Poate ca as fi putut sa o cumpar, dar, cum imi sta in fire, imi place sa personalizez lucururile ce tin de casa mea. Astfel incat am comandat de pe net (de la un magazin din Timisoara despre care o sa mai scriu aici) 8 metri de bumbac alb de foarte buna calitate din care sa imi confectionez propria lenjerie de pat.
Abia astept sa o termin. Poate voi mai face una ca si cadou de Craciun :).

ingrid 017


2 thoughts on “Work in progress…”

  • Bună Ingrid, multa liniște și pace mai degaja bloguletul tău ☺.
    Mi-ai făcut poftă sa îmi reînnoiesc zestrea de cearceafuri. Ai putea sa pui adresa magazinului din Timișoara de unde iei bumbacul acela de calitate? Mulțumesc!

  • Draga Ina, ma bucur ca iti place bloguletul meu :).
    Pana nu demult apelam la cei de la Texline Timisoara pentru bumbacul renforce dar din pacate nu mai au pe stoc (cel putin ultima oara cand am verificat). Poate si-au reinnoit stocul intre timp. Bumbacul renforce are o textura mai aspra decat bumbacul satinat. Eu il prefer pe primul dar si bumbacul satinat este ok, multi il prefera pe cel satinat. Provocarea este sa gasesti 2,40 latime, sa poti sa iti faci cearsafurile mari si cuprinzatoare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.