căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Un dar neasteptat

Un om minunat, un dar neasteptat: iti multumesc, Maria! Mi-ai facut o mare surpriza! E atata delicatete in darul tau :)!

11770300_924501707610058_1642370925_o

 

11752683_924501720943390_1312976745_o5 thoughts on “Un dar neasteptat”

 • Vai, ai pus pe internet …
  Dupa cum ti-am scris, meritai si tu un cadou neasteptat, asa cum pe mine m-a bucurat tot ce ai pregatit, parca au fost facute toate pentru mine – desi nu stiai la cine vor ajunge.
  Este o asemanare intre darul tau si al meu. Pentru ca eu, cateodata, cumpar lucruri care-mi plac foarte mult si le tin noi, nedesfacute, asteptand persoana potrivita pentru ele. Si uite asa cartea si statueta micuta te-au asteptat pe tine; macul e crosetat de Aurelia (ladacuminuni), am rugat-o demult sa-mi faca si mie cateva semne de carte (imi plac mult, mult).
  Nu sunt om minunat, doar imi place sa fac daruri atunci cand … cineva nu le asteapta.

 • Am scris un mesaj ieri sau alaltaieri, dar cred ca n-a ajuns.
  Multumesc, Ingrid, dar nu sunt om minunat, doar imi place si ma bucur cand pot sa fac un dar cuiva care nu-l asteapta.
  Sa stii ca macul e crosetat de Aurelia (ladacuminuni) – am rugat-o mai demult sa-mi faca si mie cativa, imi plac mult semnele ei de carte. Iar statueta micuta si cartea le am de cateva luni (sunt ciudatica, uneori cumpar lucruri care-mi plac foarte mult si le tin nedesfacute, noi, asteptand sa apara stapanul perfect pentru ele). Te-au asteptat pe tine.

 • Draga Maria, nu am avut acces la calculator cateva zile si nu am putut aproba mesajul tau.
  Nu pot sa spun decat ca nimic nu este intamplator, m-am convins de lucrul acesta de mult, din acest motiv cred ca s-a intamplat sa primesti tu darul iar eu sa primesc acele lucrusoare atat de potrivite sufletului meu.
  Zile minunate, draga mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.