căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Tu ce faci de coronavirus?

Probabil că sunteți deja bombardați din toate părțile de știri despre coronavirus, nu vreau să dezvolt subiectul acesta. Și eu la rândul meu urmăresc evoluția lucrurilor și nu pot decât să sper că la un moment dat se va termina.

Dincolo de avalanșa de știri, mă întristează felul în care ne afectează viața de zi cu zi toată această situație. Îmi spunea de dimineață o prietenă că o anumită cafenea, pe care abia o descoperisem și unde ai posibilitatea să îți pictezi propria cană/ ceașcă…se va închide temporar ca și măsură de prevenție. (Vă voi povesti despre această cafenea precum și despre cum am ajuns să-mi pictez ceșcuța cu stele, într-o altă postare). La fel sunt amânate/anulate concerte și alte activități. Viața, așa cum o știam, e pusă pe hold.

Nu mă înțelegeți greșit, sunt pro măsuri de precauție. Paza bună trece primejdia rea, nu-i așa? Eu lucrez de acasă în această perioadă (pentru că sunt în acest moment într-o perioadă vulnerabilă) și încercăm pe cât posibil să evităm aglomerațiile și ieșirile inutile. La fel de important este să rămânem calmi și raționali și, chiar dacă în exterior se petrec atâtea, în interior să ne păstrăm echilibrul. Pentru noi și pentru cei apropiați.

Tot prietena mea înțeleaptă 🙂 spunea că poate aceasta este perioada în care avem timp să ne întoarcem către noi, să ne re-conectăm cu noi înșine și cu cei dragi. Ocazia perfectă să reflectăm, să ne gândim la ce este important cu adevărat pentru noi, să ne re-evaluăm, să vedem unde suntem și dacă suntem pe drumul spre ceea ce vrem să fim.

Eu mă reîntorc către blog că taaare mi-a fost dor și voi reveni zilele următoare cu recomandări de cărți și filme, să îndulcim puțin perioada aceasta de stat acasă. Așa că, rămâneți aproape ;).

Ah și…era să uit. Poza cu Mitzuska 😀

Mitzuska in scaunul ei preferat 🙂

Cu drag, din căsuța în care se țes vise,

Ingrid1 thought on “Tu ce faci de coronavirus?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.