căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

The Pines Boutique Villa- un mic colțișor de rai

O dimineață răcoroasă de sfârșit de toamnă. În cameră este cald, acel călduț confortabil în care îți place să te trezești. Și totuși nu-ți vine să te dai jos din pat. Așternutul moale, de bumbac te îmbie să mai stai. Deschizi totuși leneș ochii iar priveliștea ce ți se înfățișează te lasă fără cuvinte. O pădure de pini înalți pare să dea navală în cameră. Auzi parcă foșnetul lor, șuieratul discret al vântului și toată natura ce ți se așterne la picioare. ”Deschide fereastra să intre pădurea” ai putea spune.

V-am făcut o mică introducere pentru că nu am știut cum altfel să descriu experiența de la The Pines Boutique Villa, în Brașov, unde am avut bucuria de a poposi de curând. Dacă m-am îndrăgostit de acest loc? E de înțeles 🙂 . Cunoașteți deja (și dacă nu, vă spun acum 😀 ) fascinația mea pentru tot ce ține de inspirație scandinavă iar acest loc respiră scandinav. Dacă vă povesteam în introducere despre natura ce parcă vrea să intre, ei bine, natura este minunat reprezentată și în interior: lemn, metal, textile atent alese din materiale naturale– bumbac, in, lână-  și lumină, muuultă lumină ce pătrunde prin ferestrele înalte și generoase. Totul în linii simple, neutre, odihnitoare. Nordic 🙂.


 

 

Un mic colț de rai neașteptat, ce te surprinde prin senzația de ”acasă” pe care ți-o oferă. Pentru că dincolo de confortul camerei, te simți binevenit și în spațiile comune- livingul și sala de dining. Aceleași linii simple și mici detalii decorative sau delicioasele prăjituri homemade, totul  te inspiră la o seară relaxată între prieteni, la voie bună sau chiar la mici proiecte 🙂.

Iar eu recunosc, m-am simțit inspirată și v-am pregătit aici un mic tutorial pentru care însă am să vă rog să mai aveți puțină răbdare…mă mănâncă degetele să vă spun totuși ceva: deși noiembrie, eu am început pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă a anului- Crăciunul.

Ce s-a mai întâmplat la The Pines? Mi-am refăcut stocul de energie și inspirație, bucuroasă că am descoperit acest – și am să mă repet intenționat- ”colțișor de rai”, în care natura și confortul se îmbină atât de armonios și firesc.

Ah! Și poze vor mai urma ;). Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.