căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Stilul Scandinav

Nu sunt expert in design. Nici nu vreau sa fiu. A fi expert cu acte in regula ar insemna sa stiu din toate si despre toate. Iar eu in ale desgnului stiu doar ce imi place.Profesia mea de baza este in turism. Designul este doar o pasiune. Pana la urma blogul se cheama Ingrid’s Home Design si nu Totul despre Design

De ce Ingrid?
Cand mi s-a spus prima data Ingrid nu am crezut ca acest pseudonim mi se va potrivi ca o manusa. De ce spun asta? Ingrid este un nume cu rezonanta scandinava. Si ca sa vezi…mult mai tarziu am descoperit ca stilul scandinav este si cel ce mi se potriveste cel mai bine.

Scandinav inseamna lumina, spatiu, alb, mult alb, imbinarea simplitatii cu eleganta. In tarile nordice, noaptea in lunile de iarna este aproape nesfarsita iar oamenii au gasit acest artificiu al amenajarii casei pentru a pastra lumina in casa chiar si in lunile friguroase.
Ca si mici “note” definitorii: pereti albi, luminosi, decorati cu fotografii sau oglinzi inalte care reflecta lumina, candelabre sau lampi cu abajururi bogat decorate (corpurile de iluminat au un rol important), pardoseala din lemn cu nervuri vizibile si desigur, mult bun gust :).

Va invit sa vizualizati cateva interioare pline de inspiratie.

scandinav8

scandinav 5

scandinav 7

stilul 2

bedroom

scandinav3

scandinav4

scandinav6

Partea cea mai buna este faptul ca acest stil este accesibil si la noi si incepe sa castige cat mai multi adepti. Puteti gasi tot ce aveti nevoie, chiar si inspiratie la IKEA. Pe mine cel putin m-au castigat.

O zi cat mai luminoasa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.