căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Să vină, să vină….primăvara! Eu sunt pregătită :)

Să vină primăvara, nu?

Toate anotimpurile au farmecul lor. Vă spuneam despre iarnă că ador albul ei şi liniştea ce o inspiră. Iarna e vremea meditaţiei, a întoarcerii către sine. Şi aşa cum natura are nevoie de iarnă şi noi avem nevoie de o pauză.

Dar iată că primăvara începe timid, timid să ne scoată din starea de calm şi linişte în care am “hibernat”.

Afară se încălzeşte simţitor, ghioceii deja au umplut oraşul, soarele a fost mai încrezător azi ca niciodată iar eu nu mă gândesc decât la noul nostru prieten- un minunat coş de picnic –  pe care abia aştept să îl scot la iarbă verde. Ştiu, trebuie să mai am răbdare pentru asta dar nu m-am putut abţine să nu vi-l prezint. Se potriveşte de minune cu paturica mea de picnic, nu credeţi?

Sunt extrem de încântată de el, mai ales că eu si S. plănuim anul acesta să facem iar un circuit prin ţară. Încă nu am stabilit traseul dar, ca niciodată, datorită schimbării mele de job, voi putea să îmi iau şi eu concediu vara :). Yupiii!

Dar pana atunci, să vină primăvara cu explozia ei de culoare şi viaţă! Noi suntem pregatiţi să o primim 🙂

cos de picnic2 thoughts on “Să vină, să vină….primăvara! Eu sunt pregătită :)”

  • E tare dragut, arata ca-n filmele romantice. Cine stie, poate pana la vara se vor mai ivi ocazii sa iesiti la picnic (poate de Pasti).
    Sa-l plimbati sanatosi cu voi , la vara, prin tara.

  • Multumesc frumos, Maria! Intentionez sa ii aduc unele modificari pana la vara. Sa vedem cum voi sta cu timpul. Zile frumoase, draga mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.