căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Recomandarea saptamanii: de rasfoit intr-o zi mohorata

Cred ca v-ati dat seama pana acum cam care ar fi pasiunea mea cea mai mare. Ei bine, da, este designul de interior. Nimic nu ma relaxeaza mai mult decat sa explorez site-uri pline de inspiratie, click dupa click sa ma pierd in spatii armonios imbinate, unele confortabile, altele excentrice, ingenioase sau surprinzatoare. Si mare imi e incantarea atunci cand vad la noi in Romania tot mai multi oameni pasionati de design, comunitati de iubitori de frumos, unii amatori, altii profesionisti dar toti plini de idei creative.

Un site “concentrat de idei fine” cum spun ei, este designist.ro, site pe care l-am descoperit recent si pentru care imi rezerv cateva minute in fiecare zi , asa, de “delectare”. Idei pentru spatii mici, case mari, articole despre designeri mai mult sau mai putin cunoscuti, trenduri, idei de bricolaj, le gasesti pe toate aici! Ceea ce apreciez cel mai mult la ei este faptul ca promoveaza si creatori romani, produse de inspiratie autohtona ce iti amintesc inca o data ca si in Romania se poate!

Unul din articolele mele preferate este despre o locatie in Delta Dunarii, ce imbina traditionalul cu modernul intr-un mod atat de natural si relaxat incant nu ai cum sa nu te indragostesti! Puteti citi articolul aici.

Unde pui ca au si concursuri :). Saptamana aceasta se pun la bataie 2 pahare din portelan, semnate de Madalina Teler. Mai multe detalii despre cum puteti participa la concurs, puteti citi aici. Si cine stie…poate paharele poposesc la voi acasa!

Madalina-Teller-De-Ceramica-Designist-16

 

Cu acest articol incepe ceea ce sper eu sa fie o serie de recomandari saptamanale. Nadajuiesc ca veti gasi lucruri interesante si folositoare sau care doar sa va relaxeze.

Sper ca v-am mai inseninat ziua aceasta mohorata cu recomandare mea 🙂 . O zi frumoasa si plina de inspiratie sa aveti!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.