căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Pregatiri pentru Craciun 2. Inima cu STEA

Va provocam acum ceva timp la un Craciun Romanesc. Ma gandeam eu atunci ca anul acesta sa incercam ceva nou, sa implicam in pregatirile de sarbatoare ceva romanesc, ceva facut de noi (handmade) si o poveste care sa intregeasca totul.
Asa ca m-am pus pe treaba, atat cat am putut si primele mele ornamente handmade de Craciun au prins contur. Ce am pregatit pana acum?

Astazi va prezint:

1. O inima cusuta cu motivul STEA :

“sunt sursa de lumina si reper: te ajuta sa gasesti calea cea buna.
fiecare stea are povestea ei.
impreuna, in ordine, stelele reprezinta lumea si locul nostru in ea” – Semne Cusute
Inima cusuta
Ce am observat personal mesterind la aceste ornamente este faptul ca nu mai sunt deloc atrasa de cele din comert. Toata risipa de sclipici, ghirlande, globuri din plastic, culori peste culori si beculete printre toate ma lasa rece. Asa ca anul acesta voi merge pe discret, o cromatica simpla…momentan rosu si alb + texturile naturale – conuri, brad, lemn, textile… sunt tot ce suport in materie de decoratiuni de iarna. Si ma simt tare bine asa 🙂
Alte ornamente sunt gata dar inca nu vor sa iasa la rampa, vor fiecare sa aiba momentul lor de glorie, asa ca…va urma 🙂
Pe de alta parte, si in alta ordine de idei, tot in tema Craciunului, mi-a placut mult articolul Iulianei despre ce sarbatorim de fapt pe 25 decembrie: Jesus is the Reason. Sa ne oprim o clipa si sa meditam, nu?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.