căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Povestea ei

O cunoasteti deja din postarea anterioara pe Mitzuska, pisicuta ce a poposit in casa noastra.
Mitzuska a fost un cadou pe care prietenii mei stiau ca mi-l doresc si au aranjat lucrurile astfel incat sa o primesc ca pe o surpriza. Si ce surpriza!
Imi doream foarte mult o pisicuta salvata, pentru ca  sunt foarte multe care au nevoie de ajutor. De exemplu, Mitzuska mea a fost salvata de langa un santier, iarna, din frig. Fusese lasata acolo desi afara era ianuarie si era un frig de inghetau pietrele, pe un drum pe care masinile trec in goana. O pazea un…catel maidanez, in acel mod inexplicabil in care animalele au grija unele de altele dincolo de rasa, dincolo de specie, doar pentru ca inteleg altfel decat noi ce inseamna sa fii vulnerabil si fara ajutor.
Dar Mitzuska mea a avut noroc sa treaca pe acolo o fata cu suflet care a luat-o si a dus-o acasa. Mitzuska a fost salvata. Si a inflorit. Cand s-a mai intremat, fata cea buna a pus-o pe facebook pentru adoptie. Nu putea sa o pastreze intrucat mai avea alte pisicute si deja era aglomeratie :).
Frumusete naturala, Mitzuska a atras atentia prietenei mele si uite asa, cand mi-a aratat-o a fost dragoste la prima vedere si am stiut ca ea e!
O pisicuta care ar fi pierit daca nu i s-ar fi dat o sansa, care ar fi ramas acolo in frig pe marginea drumului daca fata cea buna si-ar fi cumparat o pisicuta de rasa de la magazin, daca nu ar fi vrut sa se complice cu o puricoasa de la margine de drum.
Mitzuska mea s-a acomodat foarte bine cu traiul bun :), cu litiera, mancarea de pisici, picaturile de imunitate. E cuminte cand plecam de acasa, e dragastoasa cand ajungem acasa, e pupacioasa si ascultatoare. E pisica, poate va face vreodata vreo nazbatie, dar e o pisicuta ce a primit o sansa, un ghemotoc de viata si ma bucur ca pot avea grija de ea, iar ea ma resplateste cu varf si indesat cu dragalaseniile ei.

Ce vroiam eu sa spun de fapt in toata povestea cred ca v-ati dat seama :). Daca veti vrea vreun animalut vreodata, adoptati! Sunt atatea sufletele ce merita o sansa si adoptand ii incurajam pe salvatorii lor sa ajute si alte animalute. Altfel, poate Mitzuska mea nu ar fi primit o sansa…

pisica1Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.