căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Planuri?

Imi aduc aminte prima data cand am trecut peste un an aici pe blog. Cate planuri mi-am facut pentru anul cel nou, cu puncte si subpuncte si multe detalii. Ai fi zis ca in anul cel nou urma sa fiu persoana perfecta si in economisire si in lucru manual si in ale curateniei si ale gospodariei.

Dar fiecare an vine cu bune si cu rele si uneori nu reusim sa ne tinem de planuri asa cum am fi vrut. Si uneori ne frustram din acest motiv.

Asa ca pentru anul 2015 as vrea sa o las mai usor cu planurile si sa las lucrurile sa vina de la sine, sa “nu fortez destinul”.

2015 va fi pentru mine un an cu evenimente de ordin personal. Le voi dezvalui la momentul potrivit :). Pana atunci, planurile mele pentru 2015 sunt cat se poate de subtiri si mai ales pentru sufletul meu.

– vreau ca anul acesta sa imi fac permis la biblioteca

–  imi doresc sa merg la Opereta la Ion Dacian sa vad Fantoma de la Opera. Am mai vazut tot aici Romeo si Julieta si mi-a placut nespus.

– sper sa reusesc sa imi implinesc un vis: sa imi cos singurica -singurica o ie. Daca as reusi asta as fi tare bucuroasa si mai ales mandra! Dar sa vedem ce m-oi pricepe sa fac.

sa scriu, sa imi astern cuminte si in ordine ideile pe foaie de hartie, fie ea si virtuala.

Si aceeasi dorinta din fiecare an si pe care mi-o doresc cat mai multi ani de acum inainte: sa mai petrec ceva timp, un scurt concediu, cu bunicii.

Apoi imi doresc sa fiu alaturi de voi, de prietenele mele dragi din virtual, cat mai des in noul an si sa va surpind cu noutati in magazinul meu micut. Si poate, sa mai particip la un targ. Asta mi-ar placea.

Cam astea ar fi cateva mici dorinte/ planuri pentru 2015. Acum, sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi, sa putem munci si sa putem privi optimisti spre viitor. Ceea ce va doresc si voua!

Si, dupa cum spunea recent al meu drag S.:

things

 

 3 thoughts on “Planuri?”

  • Multumesc draga Iuliana! Si tie iti doresc un an plin de impliniri! PS: sa stii ca eu te urmaresc chiar daca uneori nu reusesc sa las si un comentariu. Te pup!

  • Asa sa fie, si inca in plus, fara oboseala si cu bucurie. Dar… nu putem sa sarim deja la concediu ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.