căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Nou si pentru suflet

Pentru ca nu intotdeauna cumparam cartile pe care ni le dorim, le mai cautam sa le citim si de pe internet. Eu cel putin asa fac. Stiu ca nu se compara cu sentimentul de a tine in mana cartea, de a ii simti paginile, mirosul :). Sunt o fana a cartilor in format fizic dar, asta e, uneori apelez si ma bucur ca le gasesc si in format electronic.

Din acest motiv am creat pe blog o sectiune pentru resurse de carti online. Poate va vor fi de folos sau se vor dovedi sugestii de lectura.  Le gasiti in bara din dreapta, jos. Voi schimba periodic lista pentru a nu incarca prea mult site-ul.

carti online

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru ca astazi, 13 noiembrie, il praznuim pe Sf. Ioan Gura de Aur, am facut o selectie de carti online ce include carti sau fragmente din scrierile Sfantului.

Ioan Gura de Aur (347-407)  a fost un important teolog al crestinatatii, ce si-a dedicat intreaga viata zidirii Bisericii lui Hristos. In urma sa a ramas o opera vasta, ce s-a pastrat aproape in intregime. Cuvintele sale sunt la fel de vii si in zilele noastre si pot fi de mare folos  sufletului crestinului de azi.

Anul acesta, ziua praznuirii Sfantului Ioan Gura de Aur coincide cu lasatul secului pentru postul Craciunului, pe care parca il asteptam cu drag.  Ma introduce in atmosfera sarbatorilor asa cum trebuie, cu smerenie.

Sa aveti o zi frumoasa sufleteste si un post binecuvantat!

PS: Eu am simtit atingerea Sfantului azi de dimineata cand am primit un ajutor neasteptat de la un necunoscut. Da, sunt oameni frumosi printre noi si ma bucur nespus cand ii intalnesc!

40099906534 maple wood candle holder

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.