căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

My way

Dragele mele, nu ne-am mai văzut de mult aici pe blog. Aș putea spune că am fost plecată. E adevărat, am colindat puțin dar am lipsit și pentru că m-am concentrat pe un nou proiect ce îmi tot dă bătăi de cap. Ca să vă fac și mai curioase, este vorba tot despre cusut dar nu vă spun mai mult de atât. Toate la timpul lor :).

“I will make everything around me beautiful, and that will be my life”. Elsie de Wolfe

Cam acesta este motto-ul meu în ultima vreme și am de gând să mă țin de el! Ce îmi place la acest citat? Te pune pe tine în rol principal în propria ta viață. Pentru că, nu-i așa, în noi stă puterea mai multă putere decât credem.

În tot iureșul din jurul nostru este ușor să cădem în deznădejde sau mai degrabă într-o stare de nemulțumire și să spunem că lucrurile nu sunt cum am vrea din varii motive:  că părinții nu ne-au ajutat mai mult, că nu am avut tocmai un start bun în viață sau că nu am avut noroc cum au avut alții. Odată ce ai alunecat pe panta aceasta te obișnuiești cu insuccesul și nu mai lupți să îndrepți nimic.

Dar nu e așa. Cred cu convingere că avem puterea de a îndrepta atât drumul nostru dar și de a atinge viețile celorlalți (într-un sens pozitiv).  Trebuie doar puțină determinare și încredere iar drumul se va deschide.

Așa că, păstrați credința, puneți-vă mintea la contribuție și aveți încredere în voi. Eu asta îmi tot spun 🙂


 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.