căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

M-am intors!

In ziua in care S. mi-a pus marea intrebare, am intrat intr-un anticariat, am inchis ochii si am luat la intamplare o carte de pe raft. Se numea “Arhanghelii”. Avea coperta rosie scorojita si foile galbene. Iar eu am luat-o ca pe un semn. Un semn ca iubirea noastra este binecuvantata.

Acesta este unul din cele mai private momente ale mele si totusi am vrut sa vi-l povestesc incercand sa spun ceva: nimic nu este intamplator si Dumnezeu vegheaza asupra tuturor lucrurilor. Personal, mi-a luat ceva timp sa inteleg ca uneori degeaba ne incrancenam sa obtinem ceva daca acel lucru nu este pentru noi. Este important sa vedem semnele din jurul nostru pentru Cel de Sus de multe ori ne trimite indicii daca suntem atenti sa le vedem.

….

Bine v-am regasit dragele mele! Am tras chiulul doua saptamani, a fost o perioada plina de momente importante in viata mea de care m-am bucurat teribil de mult si abia acum m-am dezmeticit 🙂

Va multumesc celor care ati intrat pe blog, l-ati rasfoit, celor care ati lasat un comentariu (comentariile ma bucura de fiecare data) si celor care ati facut cumparaturi in micul meu magazin. Va multumesc pentru rabdare! Comenzile sunt in lucru si in curand pornesc spre voi!

Acestea fiind spuse, bine v-am regasit si “sa ne vedem” mai des! Va astept cu drag!

PS: stie cineva cand vine toamna? Mi-e un dooooooor de toamna!!!!

toamna2 thoughts on “M-am intors!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.