căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Liniste

Cam acesta este cuvantul la care tanjesc in ultima vreme. Sau mai degraba starea. Pentru ca in spatele oricarui cuvant sta un inteles iar linistea pentru mine e o stare spre care tind.

Dupa sarbatori, care au fost mai agitate decat mi-as fi dorit si mi-au lasat un gust amar, o serie de evenimente m-au scos din rutina mea iar spatiul meu a fost oarecum invadat :). Mai putin timp pentru ceea ce imi place sa fac, mai putin timp pentru cusut, mai putin timp pentru mine, deloc inspiratie pentru blog.

Dar iata incet-incet revin pe fagasul normal si mi-am facut curaj sa reiau penita virtuala. Acum cativa ani poate nu as fi inteles cata nevoie avem de normalitate in viata noastra.

E noapte, e tarziu, in casa e liniste iar afara totul este neclintit. Mitzuska doarma in mijlocul patului, maine e o noua zi de munca, in week-end ma asteapta masina de cusut si ma gandesc daca sa ma tund sau nu.

Ufffff! Mi-a fost dor de voi!!! Iertati-mi absenta dar cred ca de acum ati ajuns sa ma cunoasteti. Din cand in cand trag obloanele si astept sa treaca furtuna. Si cred ca s-a potolit de acum 🙂 .

Zile frumoase si inspirate sa aveti!

perne2 thoughts on “Liniste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.