căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Intr-un fel de cautare…

Am cam lipsit de pe aici…pur si simplu nu mi-am mai gasit inspiratia. A fugit, s-a ratacit sau poate a inghetat bocna cu gerul acesta si o mai gasesc la primavara…

A fost un ianuarie grabit si amestecat, cu clipe de relaxare si “culcuseala” dar si cu nervi intinsi la maxim la munca, prin trafic etc. Da, deci amestecat. Dar sa nu credeti ca am stat. Nu. Doar ca nu am mai fotografiat si asta nu e frumos din partea mea dar pur si simplu aparatul foto nu mi-a facut cu ochiul…Si daca nu am mai fotografiat, m-am rusinat sa mai scriu pe aici, mi se pare ca fara o poza doua nu am ce cauta pe aici.

Pana una alta, am terminat proiectul albastru dar cum va spuneam, este cadou si pana nu va pleca catre destinatar nu il pot afisa aici :D.

M-am apucat de croset, domeniu in care sunt incepatoare, dar am dus la bun sfarsit un granny square, asa ca zic eu, exista speranta :).

Astept cu nerabdare sa incep un curs de croitorie. Nu imi propun sa fac din asta o meserie ci pur si simplu m-am inscris pentru sufletul meu. Vorba lui S. “..daca nu faci lucrurile la timpul lor, apoi vor deveni frustrari” asa ca am intins bugetul si am facut loc si pentru cursul de croitorie cu scopul principal de a iesi din rutina facand ceva ce imi place.

 

In concluzie, imi propun in continuare sa fac mai mult loc activitatilor si lucrurilor care imi plac pentru a contrabalansa haosul si totodata rutina de zi cu zi. Si asta va propun si voua, sa fie asa, ca un motto pentru luna Februarie, un fel de cautare a echilibrului.

 

Va las cu ganduri bune si sper sa aveti mai multa inspiratie decat mine 🙂 Eu ma retrag sa o mai caut!

croitoritLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.