căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Instantanee…şi multe, multe flori!

Uf, am lipsit ceva de pe blog!Au fost zile pline în căsuţă dar şi în afara ei. Şi nu m-am întors cu mâna goală. Am adunat şi ceva poze dar mai ales flori pe care vreau să le împărtăşesc cu voi :).

În primul rând am reuşit să cumpărăm florile pentru terasă. Pentru că vremea a fost atât de instabilă în ultima vreme am tot amânat momentul amenajării terasei dar iată că week-endul acesta i-a venit rândul.

Am fost cu S. în afara Bucureştiului, mai precis la Mogoşoaia une am descoperit cu bucurie nişte mici sere, afaceri de familie de unde ne-am putut aproviziona cu ce ne-am dorit şi mai mult de atât! Ce mai..o încântare!

SeraIngrid

Cu greu m-am stăpânit să nu plec de acolo cu un camion de flori :). Ajunşi acasă, a urmat partea distractivă. Daliilor le-am găsit repede loc în ghivece colorate. Altele îşi aşteaptă încă rândul la plantat dar ce mai! cafeaua de dimineaţă a fost o încantare cu atâtea minunăţii pe balcon! Voi ce ziceţi?

sera3terasaingrid

 

terasaingrid2Şi iată cum a înflorit terasa casuţei în care se ţes vise. Şi nu numai vise, maşinuţa de cusut a fost harnică şi ea! Cu ce? Va urma…

Dar un scurt preview…dantele, muuuulte dantele!

danteleingridLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.