căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Dormitorul scandinav…al lui Ingrid :)

Inca mai sunt multe de facut in casuta. Dar unele lucruri incep sa se aseze iar apartamentul meu  incet-incet prinde conturul pe care mi-l doream.
Dormitorul e de regula zona din casa unde dormi si cam atat. Dar pentru ca eu am doar doua camere si trebuie sa impart teritoriul si cu jumatatea mea, dormitorul meu a devenit flexibil: noaptea camera de dormit, ziua camera de relaxare si croitorit -bucuria mea! , camera de stat la o sueta sau doar de citit o carte buna tolanita in divan.

Cum am reusit?
1. Piesa principala- patul este un divan extensibil, extrem de fermecator si confortabil atat ziua si noaptea. E drept e mai incomod de extins dar imi ofera ceea ce imi doream: un pat frumos (pentru ca e tare frumos, nu?) care sa imi lase si spatiu in timpul zilei. Are 3 sertare spatioase pentru lenjerii, practic!
2. Masa de cusut. Masa aceasta o am de prin perindarile mele in chirie. Dar uite ca a prins bine la coltisorul de croit. Iar scaunul cel nou de la “asa cum sunt” ikea (40% reducere!) ii face pereche buna, zic eu.
3. Raftul. e drept aici inca mai am de lucru, pentru ca in viitor as vrea sa plin exclusiv de lucrusoare de croit, materiale, ate, nasturi etc. Dar cum momentan nu am multe rafturi prin casa, trebuiau sa stea si ele cartile si cutiile pe unde. Dar ii vine si lui randul 😉
4. Acest numar 4 este covorul. Nu are niciun rol practic dar zic eu ca are un mare rol estetic.  Covorul,  evident marca magazinului meu preferat, intregeste camera si sparge oarecum monotonia culorilor deschise. Doar vorbim de scandinav, nu? Ei bine, de curand am primit si lenjeria de pat care are acelasi motiv traditional ca si covorul asa ca, deja am un laitmotiv al camerei.

Va invit  asadar sa aruncati o privire in coltisorul meu scandinav. Eu sunt pe divan si astept comentariile voastre 🙂

dormitor1

Covorul de care sunt tare mandra…
dormitor2
Si tigrusorul meu siberian…
dormitor3
Nopti frumoase pline de stele si zile pline de soare sa aveti!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.