căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Din coltisorul cu idei

E adjudecat! Coltisorul de pe terasa a devenit cartierul general al casei. Cel putin acum cat este vreme buna, totul se intampla afara: cafeaua, micul dejun si chiar navigatul pe internet. Soarele nu ne prea deranjeaza (apartamentul este Nord-Est). Asta e un dezavantaj dar si un avantaj pt ca in zilele calduroase din ultima vreme am avut pe terasa un refugiu de invidiat. Asa arata acum terasa noastra:

IMA19.05

Cocotata intr-un scaun (acum, confortabil) ma uitam peste pozele incarcate in ultima vreme si mi-am adus aminte de o frumoasa zi de 1 Mai la Muntele Rosu. Eu si S am scos mascota la aer curat:

poza cu magar

Ei bine, magarusul din imagine este in familia noastra de 2 ani deja. L-a primit S de la prieteni in gluma, si la un moment dat a fost tinta unei provocari. Ne pregateam anul trecut sa mergem in concediu in Maramures si Apuseni iar o prietena, ne-a spus: ce-ar fi sa luati cu voi si magarul? La care lui S doar atat i-a trebuit. Magarusul a devenit mascota calatoriilor noastre si are poze peste tot: in varf de munte, in pesteri, la muzee, prin piete, cafenele si chiar in sala Marii Uniri. Desigur atrage multa lume pe unde mergem si mai ales copilasi dar noi ne bucuram de atentie, glumim cu oamenii si inveselim lumea cu ideea noastra. Este maare deschizator de conversatii :).

Mai bine va las sa va faceti propria impresie:

In Pestera Ursilor..

magar in pestera

Sala Marii Uniri…

magar sala marii uniri

Alba Iulia…

 

magar alba iulia

 

 

La fan…

magar capita

Si cum sa nu fie un concediu reusit? Desigur, la sfarsit cand am descarcat pozele am observat ca magarusul are mai multe poze ca mine, ce e drept cred ca e si mai fotogenic.

Am avut o ezitare sa scot pozele acestea din arhiva si sa le pun aici dar pana la urma imi dau seama ca tin de modul nostru de viata, de a ne bucura de lucrurile mici si de a face din lucruri marunte si banale, motiv de veselie. In rest, suntem oameni normali 🙂
Sper ca macar v-am facut sa zambiti cu pozele mele.

O Duminica frumoasa sa aveti!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.