căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Despre Lux

Citeam zilele trecute intr-o revista, in timp ce asteptam la doctor, un articol. Nu as sti sa va spun exact despre ce era articolul sau despre cine , dar mi-a ramas in minte urmatoarea fraza: “Luxul suprem inseamna sa ai timp sa faci ceea ce iti place”.
Ei bine cam asa e. Luxul nu inseamna proprietati, hoteluri scumpe, dineuri cu oameni importanti. Inseamna sa ai ragazul in primul rand sa iti dai seama ce iti place sa faci, sa ai timpul sa exersezi acel lucru si sa devina un mod de viata. Multi suntem prinsi in job-uri care nu ne aduc satisfactia emotionala, sunt pur si simplu joburi si ne spunem ca e normal sa nu iti placa la serviciu dar “trebuie sa traiesti din ceva”.

E adevarat, uneori nu exista cale de iesire sau acea cale este atat de ingusta incat e practic imposibil de observat. Din ratiuni financiare, acceptam joburi care ne consuma, stres, ore suplimentare, totul ca sa poti oferi tie si familiei tale un trai mai bun. Timpul liber e foarte putin si de cele mai multe ori esti atat de obosit incat nu poti nici sa te bucuri de el. Si atunci, momentele in care faci ceea ce iti place cu adevarat, nu sunt un lux?

Incurajez pe toti si ma incurajez si pe mine sa avem la un moment dat curajul de a cauta acea cale, chiar si ingusta de a face ceea ce ne place. Trebuie sa existe o cale, nu e asa? Voua ce v-ar placea sa faceti cu adevarat?

ingrid11.10Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.