căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Despre inceputuri

Iubesc fiorii inceputurilor de orice fel. Desi am mai spus ca nu sunt o fana a schimbarilor, trebuie sa recunosc faptul ca inceputurile au un farmec aparte.

In orice inceput exista speranta. Speranta ca acel ceva nou, acel debut, se va ridica la inaltimea asteptarilor noastre sau ne va surprinde placut, ne anima, ne face sa visam o clipa.

Sunt atatea inceputuri in fiecare zi, atatea sanse sa facem lucrurile cum trebuie, atatea noi starturi poate aparent banale, incat uitam uneori sa le apreciem.

Astazi ma gandesc la inceputuri…

…un nou proiect pentru cineva drag. Am invatat sa crosetez anul trecut dupa tutoriale youtube. A fost un inceput. Acum ma bucur sa crosetez gandindu-ma la cei dragi.

paturica

…o ciocolata calda ce abia astept sa o savurez. In ceasca mea de sambata dupa-amiaza.

ceasca

… o agenda nou-nouta. Pagini nescrise ce astepta cuminti sa-si cunoasca povestea. Mereu am emotii in a scrie primele pagini si vreau ca scrisul sa fie frumos si ordonat.

agenda

 

… o carte noua. Ba nu, o editie noua a unei carti pe care am mai citit-o dar pe care vreau sa o redescopar acum cu alti ochi ai mintii.

carte

… si cel mai important inceput trebuie sa vina pe lume. Un nepotel sau o nepotica ce va incepe o viata noua. Cata speranta este intr-o viata noua?

Voua va plac inceputurile?

inceput2 thoughts on “Despre inceputuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.