căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

De sarbatori….

Ca sa fiu sigura ca nu intru in febra teribila de sarbatori, caracteristica zilelor noastre, anul acesta o raceala crunta m-a tintuit in casa mai multe zile. Si chiar si acum nu sunt complet refacuta si daca nu trebuia sa vin la serviciu pentru a incheia unele socoteli inainte de an, cateva zile in pat mi-ar fi fost mai mult decat folositoare.

Asa ca, anul acesta, fara sa vreau, am incetinit ritmul de sarbatori. E bine ca sambata S m-a ajutat sa punem casa la punct si sa o pregatim de sarbatorile ce vin, chiar daca vom fi plecati la parinti, la 400 km distanta. Si cel mai mult ma bucur ca preotul ne-a gasit acasa in acest an cand a venit cu icoana. Anul trecut ne-a ratat.

Asa ca in momentul acesta nu imi doresc decat sa ma simt mai bine, sa imi treaca raceala asta nesuferita, sa termin cu serviciul si sa plecam la parinti, la nepoti si desigur la bunici :).

Asadar voi lipsi o vreme din virtual. Imi va fi dor de voi si voi pune un gand bun sub brad pentru voi, dragii mei prieteni din virtual.

Sa aveti sarbatori minunate, Nasterea Domnului sa va aduca pace si speranta. Va imbratisez cu drag si sa ne vedem bucurosi in anul ce vine 🙂

Si nu uitati, Craciunul este despre iubire ♥

love2 thoughts on “De sarbatori….”

  • Cat de frumos! Sa ai zile pline de iubire, draga Ingrid, pline de frumos, de oameni calzi aproape, de gand bun, liniste si de Dumnezeu in tot ce faci! Sarbatori cu bucurie!

    P.S. canita cu cafea e o frumusete!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.