căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

De duminică

E o zi obişnuită de duminică aici în căsuţa lui Ingrid. Vă spuneam eu şi altă dată că îmi plac zilele acestea liniştite în care timpul trece alene, fără mari provocări. O carte bună, un film poate. Mitzuska toarce la calorifer, centrala e prietenul ei şi al nostru, e plăcut să fie în casă cald şi bine.

Ce am mai făcut de când nu ne-am mai “văzut”? Ei bine, ştiţi că lucram la un proiect aproape secret… Micuţul pentru care am cusut de zor a venit pe lume iar eu mi-am dorit să îl întâmpin cu ceva personalizat.

paturaingridplushingridinimaingridPentru că viaţa este o călătorie frumoasă, nu-i aşa :)?

Îmi dau seama cât de recunoscătoare sunt pentru acestă pasiune- cusutul. Dincolo de jobul de zi cu zi pe care îl facem cu mai mult sau mai puţin drag, pasiunile ne readuc acolo unde trebuie, ne concentrează atenţia către explorarea noastră interioară, ne salvează eu-ul dintr-o lume lipsită de sens.

În altă ordine de idei, iată-ne la sfârşitul lui noiembrie. Cu paşi repezi se apropie sărbătorile de Crăciun, sărbători pline de bucurie iar eu iaaarăşi am o listă prea lungă de cusut. Sper să reuşesc ce mi-am pus în gând. Aş vrea să dăruiesc mai multe cadouri făcute de mine. Să vedem cu timpul ce facem. Maria, îngeraşii tăi sunt pe lista de priorităţi, intră în producţie curând :).

Acestea fiind zise, vă doresc duminică plăcută în continuare, săptămână uşoară şi să ne bucurăm de magia sărbătorilor ce vin. Deja s-a dat startul la targuri de Craciun!

ambalajingridLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.