căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Coltisorul de relaxare

In toata casa trebuie sa se gaseasca un locusor anume pentru relaxare. Fie ca bei o cafea, fie ca citesti o carte sau crosetezi ceva, trebuie sa existe acel coltisor al tau unde ideile sa se adune, sa se joace si sa se destinda.
Ei bine, pentru ca a venit vara si pentru prin casa multe mai trebuie facute, am amenajat pe terasa acest “cartier general” al relaxarii.
Reteta: se smotruieste bine terasa, se iau doua scaune de lemn, o masuta si musai o floricica et voila:

poza1

…a se vedea in plan indepartat o simpatica turma de mioare ce au vrut sa imi reaminteasca de serile molcome de la tara…

Atat de bine a prins locusorul meu de odihna incat la ceas de seara a poftit un musafir si nu s-a mai dat plecat pana dimineata. A se vedea in plan mai putin indepartat un pasnic porumbel:

poza2

Am inteles ca porumbeii seara sunt putin dezorientati sau obosesc, nu stiu, cert este ca personajul din figura de mai sus nu s-a dat plecat nici dupa ce m-am asezat pe scaun langa el. Se uita curios la mine iar apoi baga din nou capul intre pene. Iar de dimineata a plecat. Sper ca i-a placut la noi!

Acestea fiind zise, va doresc zile frumoase, calde, racoroase, cum vreti voi! si pentru ca numai maine nu-i  poimaine… un week-end RELAXANT !!!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.