căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Cand visele devin realitate

Unele vise se implinesc. Cu eforturi, cu sacrificii, depinde cat de mult iti doresti sa se implineasca si cat de perseverent esti.
Pana nu demult visam. A se vedea aici 🙂 , si incet, incet lucrurile din jurul meu au inceput sa prinda contur.

Sunt multeeee de facut in noua casuta, ne trebuie timp, rabdare si bani dar una din primele mele ambitii a fost achizitionarea scaunelor de terasa pentru a savura o ceasca de cafea cu lapte dimineata afara. Terasa noastra este frumusica, de lemn, are 10 m2, abia astept sa am putin timp sa pun si  niste jardiniere cu muscate.

poza

poza2

Pozele nu sunt foarte reusite, de dimineata vremea a fost cam inchisa dar e primul moment, de cand ne-am mutat, cand reusesc sa fac o poza ziua. Am avut zile bune si nebune la munca si timpul a trecut in zbor.
Privelistea momentan nu e cea mai frumoasa. In fata blocului nostru este un mic parculet cu loc de joaca pentru copii si un mic lac artificial, cu bancute, iar dincolo de acest parculet se construieste noul bloc din complex, asa ca momentan privelistea este un santier :). Dar parculetul dintre blocul nostru si cel in constructie creeaza spatiu iar cand deja vor fi inverzit copacii si vor fi iesit florile va fi mai bine. Anul acesta oricum, se va termina si blocul nou, asa ca…are potential :).
In lateral privelistea noastra este…Bucurestiul. Se vede chiar si Casa Poporului! (stiu, stiu…se vede chiar si de pe luna..) dar luminile sunt foarte frumoase noaptea. Si tot noaptea, cand e foarte liniste..se aude izvorul de la lacul artificial curgand…si e chiar bucolic. 🙂

Pana una alta, mi s-a facut un dor de primavara! si astept cu nerabdare parca sa vad cum va arata fiecare anotimp de la geamul meu.

Zile frumoase sa aveti si vise, cat mai multe vise implinite !Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.