căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Bucuresti. Nu, Bucurestiul meu

…sau o parte din el :).

Poate m-ati mai auzit zicand ca nu sunt o mare fana a Bucurestiului, a acestui oras mare cameleonic, ca mi-as dori sa locuiesc altundeva, intr-un loc mai aproape de natura.

Dar apoi, mereu am crezut ca lumea ta este cea pe care o alegi. Pe care alegi sa o vezi iar pentru asta trebuie sa ai mai ales ochii mintii deschisi.

Bucurestiul meu si lumea mea din acest moment nu sunt formate din sectoare. Harta Bucurestiului meu este tesuta din cateva locuri dragi, din magazinele mele preferate de tesaturi si bricolaje, din cafenele unde imi place sa petrec timp pretios cu prietenele mele, din stradute inguste cu aer interbelic. Bucurestiul meu este cel pe care il aleg eu.

Lumea mea este frumoasa si intr-un oras mare. Iar viata mea este simpla si plina de creativitate aici, chiar si in acest oras aglomerat.

Mai jos cateva fotografii din acest Bucuresti al meu:

 

 

O cafenea in centrul vechi ce isi rasfata clientii cu soare intr-o zi de toamna:

Picture 028

Un magazin de art & hobby, in incinta Hanului cu Tei, ce stie sa se faca remarcat:

Picture 033

Aceasta este o parte din Bucurestiul meu. Un Bucuresti cu spirit treaz, cu oameni destepti si cu initiativa. Pentru ca asa sunt oamenii pe care ii stiu eu aici.

Zile frumoase si senine sa aveti!2 thoughts on “Bucuresti. Nu, Bucurestiul meu”

  • Ce idee buna de a prezenta orasul! Imi place mult Bucurestiul tau, cred ca acelasi Bucuresti ma face sa spun ca mie imi place acest oras, eu stiu despre el ca are parcuri si biserici si cladiri vechi si frumoase si cafenele in strada si in locuri frumoase si spectacole minunate:)

  • Daaa, trebuie sa vedem si partea buna a unui oras mare. Depinde de noi sa vedem frumosul. Daca nu, am cadea in deznadejde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.