căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Pagina de jurnal- vesti bune

Cand rasare soarele, infloresc vestile bune. Cam asa as putea descrie aceste minunate zile de toamna tarzie ce mi-au adus multa bucurie.

Ultima oara cand am scris o pagina de jurnal aveam sentimente amestecate si intrebari legate de viitor desi incercam sa fiu optimista.

Spuneam ceva de vesti bune, nu? In primul rand, ingerasii mei de Craciun nu au trecut neobservati iar prima comanda a venit deja de la Maria. Multumesc inca o data, draga mea. A fost o terapie pentru mine sa pregatesc comanda, intr-o perioada in care aveam nevoia sa imi tin mintea ocupata cu lucruri pozitive.

ingerasi craciun

Cea de-a doua veste buna este ca am un nou serviciu. Deja :). Si imi place. E un nou inceput ce vine nesperat de repede iar adevarul este ca daca nu ma desprindeam de fostul loc nu as fi reusit sa fac o schimbare de care aveam atat de multa nevoie. Spuneam cumva ca nimic nu este intamplator? Iata ca am avut dreptate.

Cea de-a treia veste este nu buna ci extraordinara. Nicoleta (creatoarea Iutta) a gasit pe blog albumele bunicii Busuioc. Albume despre care va povesteam eu aici. Asa ca m-a cautat si am reusit sa ne intalnim intr-o dupa-amiaza frumoasa la o cafea si i-am spus povestea lor. Si iata ca povestea lor merge mai departe, asa cum imi doream si probabil cum bunica Busuioc nici nu ar fi sperat. Articolul ce a rezultat, il gasiti pe pagina de blog a Iutta, aici.

Asa ca dupa o perioada tulbure a iesit si soarele pe strada mea. Si nu oricum, cu sanse noi, noi inceputuri si oameni minunati.

Sa aveti un week-end frumos si sa va bucurati de fiecare zi! Eu asa am de gand sa fac. Si mi-am fixat un nou motto: “Esti cu adevarat liber daca ai spiritul liber”.

scandinavian journal