Instantanee…şi multe, multe flori!

Instantanee…şi multe, multe flori!

Uf, am lipsit ceva de pe blog!Au fost zile pline în căsuţă dar şi în afara ei. Şi nu m-am întors cu mâna goală. Am adunat şi ceva poze dar mai ales flori pe care vreau să le împărtăşesc cu voi :).

În primul rând am reuşit să cumpărăm florile pentru terasă. Pentru că vremea a fost atât de instabilă în ultima vreme am tot amânat momentul amenajării terasei dar iată că week-endul acesta i-a venit rândul.

Am fost cu S. în afara Bucureştiului, mai precis la Mogoşoaia une am descoperit cu bucurie nişte mici sere, afaceri de familie de unde ne-am putut aproviziona cu ce ne-am dorit şi mai mult de atât! Ce mai..o încântare!

SeraIngrid

Cu greu m-am stăpânit să nu plec de acolo cu un camion de flori :). Ajunşi acasă, a urmat partea distractivă. Daliilor le-am găsit repede loc în ghivece colorate. Altele îşi aşteaptă încă rândul la plantat dar ce mai! cafeaua de dimineaţă a fost o încantare cu atâtea minunăţii pe balcon! Voi ce ziceţi?

sera3terasaingrid

 

terasaingrid2Şi iată cum a înflorit terasa casuţei în care se ţes vise. Şi nu numai vise, maşinuţa de cusut a fost harnică şi ea! Cu ce? Va urma…

Dar un scurt preview…dantele, muuuulte dantele!

danteleingrid