căsuța în care se țes vise

căsuța în care se țes vise

Cuvantul zilei: bucurie

Toamna aurie. Ce bucurie ne-a pregatit natura dupa atatea zile de negura.

Zilele acestea am avut si eu parte de bucurie din partea voastra. Pentru ca se pare ca pagina mea de blog intampina niste probleme tehnice cand vine vorba de comentarii, am avut surpriza sa primesc pe mail sau fb mesaje ce m-au facut sa vibrez de bucurie. Redau parte din ele:

Ce cald și bine e la tine! 🙂 mi-a fost dor să mai scrii… mi-am adus aminte de o dimineață cu ceață deasă de la Vatra Dornei, din august 🙂 și pentru mine toamna e anotimpul începuturilor 🙂 e un fel de primăvară a sufletului.” L.L

Voiam sa stii ca de fiecare data cand iti citesc cate un articol pe blog mi se insenineaza ziua. Atat de frumos scrii incat indiferent ce stare as avea, ma linistesc instant si ma faci sa intru intr-o stare de calm, de bucurie si profunzime cu mine si gandurile mele.” M.U

Va multumesc din suflet. Pentru ca uneori coincidentele sunt felul lui Dumnezeu de a ne spune ca nimic nu este intamplator, chiar saptamana trecuta treceam printr-o perioada de deznadejde, de dezamagire. Dar ati reusit sa ma ridicati si m-ati facut sa inteleg ca desi soarta iti aduce dezamagiri de la oameni la care nu te astepti, intotdeauna trebuie sa privesti spre cei care iti sunt aproape chiar si virtual.

Asa ca daca am reusit sa va aduc o bucatica din linistea casei mele voua, la randul meu am primit de la voi speranta si bucurie. Si asa as vrea sa continui, aici, in casuta lui Ingrid. Sa construiesc cu voi un loc in care sa lasam deoparte grijile si supararile ce inevitabil ne dau tarcoale si sa ne regasim aici cu drag si bucurie.

Cu drag, din casuta in care se tes vise,

Ingrid.

thank-you